betrally Shqipëri  

www.betrally1213.com
Informacion rreth baste betrally, bonuseve dhe vendosjes së basteve më të mira online në çdo gjuhë të përdorur në internet.

Faqe Kryesore - Kontakt - Partner

Betrally Baste betrally, Kazino betrally, Lojra betrally

Reklama - Bonus Regjistrimi 100%
Hapni sot një llogari me ne dhe përfitoni Bonusin e Regjistrimit 100%-Regjistrohuni tani!
Për të përfituar bonusin tuaj, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm:
Hapni një llogari, depozitoni të paktën 20€ (ose në monedhën përkatëse) dhe përfitoni bonusin 100% të shumës që depozituat me vlerë maksimale deri në 100€ (ose në monedhën përkatëse).

Regjistrohuni sot: mos humbni kohë, hapni menjëherë llogarinë tuaj në Betrally. Regjistrohuni tani!

Betrally

Website: https://www.Betrally.com
Kategoria: Sportsbook, Kazino dhe Lojra
Monedhat: Euro Dollarë Dollarë Kanadez Pound Kinezë
Transaksionet: Bank, Çek, Mastercard, Visa, Eurocard, Visa Elettronica, Delta, maestro, Skrill (Moneybookers), Neteller.
Depozitë: 20€
Tërheqje: 10€
Basti minimal: 1.00€
Live Chat: Po
Baste betrally: bonuset më të mira online!

Baste betrally: bonuset më të mira të vendosjes së basteve online.
Mospranim: Ky portal është krijuar për t'u ofruar përdoruesëve të internetit informacionin e nevojshëm rreth vendosjes së basteve online. Ne nuk ofrojmë asnjë lloj garancie përsa i përket saktësisë së informacionit pjesë përbërëse e këtij portali i cili mund të përmbajë informacione të pasakta, të mangëta ose të papërditësuara. Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi në asnjë mënyrë për lajmet e publikuara në këtë portal apo për çdo dëm të shkaktuar si pasojë e përmbajtjes së publikuar (si p.sh. lajme, informacione, produkte dhe shërbime).
info@bet-online.es
Responsible Gaming
Copyright © 2010- ..::*www.betrally1213.com*::.. All rights reserved (Të gjitha të drejtat janë të rezervuara)