betrally Shqipëri  

www.betrally1213.com
Informacion rreth kazino betrally, bonuseve dhe vendosjes së basteve më të mira online në çdo gjuhë të përdorur në internet.

Faqe Kryesore - Kontakt - Partner

Betrally Baste betrally, Kazino betrally, Lojra betrally

Reklama - Bonus Regjistrimi
Zgjidhni një ndër tre ofertat tona të mëdha
Ju mund të nisni të luani në Kazino tek Betrally duke përfituar nga njëra prej 3 ofertave të Bonusit të Regjistrimit. Zgedhja është në dorën tuaj!
Bonusi i Regjistrimit Standart 150% ju mundëson depozitimin e një shume deri në €300.

Regjistrohuni sot: mos humbni kohë, hapni menjëherë llogarinë tuaj në Betrally. Regjistrohuni tani!

Betrally

Website: https://www.Betrally.com
Kategoria: Sportsbook, Kazino dhe Lojra
Monedhat: Euro Dollarë Dollarë Kanadez Pound Kinezë
Transaksionet: Bank, Çek, Mastercard, Visa, Eurocard, Visa Elettronica, Delta, maestro, Skrill (Moneybookers), Neteller.
Depozitë: 20€
Tërheqje: 10€
Basti minimal: 1.00€
Live Chat: Po
Kazino betrally: bonuset më të mira online!

Kazino betrally: bonuset më të mira të vendosjes së basteve online.
Mospranim: Ky portal është krijuar për t'u ofruar përdoruesëve të internetit informacionin e nevojshëm rreth vendosjes së basteve online. Ne nuk ofrojmë asnjë lloj garancie përsa i përket saktësisë së informacionit pjesë përbërëse e këtij portali i cili mund të përmbajë informacione të pasakta, të mangëta ose të papërditësuara. Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi në asnjë mënyrë për lajmet e publikuara në këtë portal apo për çdo dëm të shkaktuar si pasojë e përmbajtjes së publikuar (si p.sh. lajme, informacione, produkte dhe shërbime).
info@bet-online.es
Responsible Gaming
Copyright © 2010- ..::*www.betrally1213.com*::.. All rights reserved (Të gjitha të drejtat janë të rezervuara)