betrally Shqipëri  

www.betrally1213.com
Information about betrally games, the best online bookmakers and bonuses, in every language on the Internet.

Faqe Kryesore - Kontakt - Partner

Betrally Baste betrally, Kazino betrally, Lojra betrally

Rekama - Bonus Regjistrimi
Shijoni bonus 150% me vlerë deri në €300

Jeni Lojtar i Ri në Betrally?

Mirë se erdhët tek Betrally ku kënaqësia nuk mbaron kurrë! Për të nisur të luani lojrat e tyre emocionuese ata ju ofrojnë Bonus të Lojtarëve të Rinj 150%. Thjesht depozitoni të paktën 20€ në llogarinë tuaj të Lojrave dhe do të përfitoni bonus 150% me vlerë deri në €300.

Jeni regjistruar tek Betrally?
Nëse jeni regjistruar tek Betrally por nuk keni përjetuar ende Lojrat e saj atëherë ju jepet mundësia të përfitoni Bonusin e Mirëseardhjes 150%. Thjesht depozitoni të paktën 20€ në llogarinë tuaj të Lojrave dhe do të përfitoni bonus 150% me vlerë deri në €300.

Regjistrohuni sot: mos humbni kohë, hapni menjëherë llogarinë tuaj në Betrally. Regjistrohuni tani!

Betrally

Website: https://www.Betrally.com
Kategoria: Sportsbook, Kazino dhe Lojra
Monedhat: Euro Dollarë Dollarë Kanadez Pound Kinezë
Transaksionet: Bank, Çek, Mastercard, Visa, Eurocard, Visa Elettronica, Delta, maestro, Skrill (Moneybookers), Neteller.
Depozitë: 20€
Tërheqje: 10€
Basti minimal: 1.00€
Live Chat: Po
betrally lojra: bonuset më të mira online!

betrally lojra: bonuset më të mira të vendosjes së basteve online.
Mospranim: Ky portal është krijuar për t'u ofruar përdoruesëve të internetit informacionin e nevojshëm rreth vendosjes së basteve online. Ne nuk ofrojmë asnjë lloj garancie përsa i përket saktësisë së informacionit pjesë përbërëse e këtij portali i cili mund të përmbajë informacione të pasakta, të mangëta ose të papërditësuara. Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi në asnjë mënyrë për lajmet e publikuara në këtë portal apo për çdo dëm të shkaktuar si pasojë e përmbajtjes së publikuar (si p.sh. lajme, informacione, produkte dhe shërbime).
info@bet-online.es
Responsible Gaming
Copyright © 2010- ..::*www.betrally1213.com*::.. All rights reserved (Të gjitha të drejtat janë të rezervuara)