betrally Shqipëri  

www.betrally1213.com
Informacion rreth betrally, bonuseve dhe vendosjes së basteve më të mira online në çdo gjuhë të përdorur në internet.

Faqe Kryesore - Kontakt - Partner

Betrally Baste betrally, Kazino betrally, Lojra betrally

Kush janë Betrally?
Betrally janë një ndër grupet kryesore në mbarë botën për lojrat e fatit dhe vendosjen e basteve online me mbi 4 milionë klientë në 200 shtete të ndryshme.
Betrally: një emër që mund ti besoni
Ata janë të liçensuar nga Zapzap Marketing Limited dhe Comfortlink N.V. under a license (license number: 8048/JAZ) in Curacao së Bashkuar për baste sportive. Veprimtaritë e tyre të lojrave dhe të kazinos janë të liçensuara dhe mosmarrëveshjet e mundshme do të rregullohen nga shteti i Curacao.
Sistemi portofoli-i-përbashkët i Betrally
Ashtu si sportet, ata kanë në internet dhomat e tyre të klasit të parë të kazinos dhe lojrave. Tek Betrally ata veprojnë si një sistem portofol-i-përbashkët që do të thotë se ju do të keni një emërpërdoruesi, fjalëkalim dhe mënyrë pagese për të luajtur në të gjitha lojrat e lartpërmendura.
Betrally janë grupet më të mirënjohura në mbarë botën për lojrat e fatit direkte të cilat ofrojnë Baste Sportive, Kazino dhe Lojra.
Ata u ofrojnë klientëve të tyre variacion të vendosjes së basteve duke mbuluar të gjitha sportet përfshirë futbollin, garat me kuaj, tenisin, kriket dhe basketbollin. Vendosni baste në mbi 40 tregje lojrash në kampionatet Premier League, La Liga dhe ndeshjet e futbollit të Serisë A ku mund të ofrohet gjithashtu edhe oferta e Akumulatorit të Futbollit Euro 100%. Ju mund të lidheni drejtpërsëdrejti edhe me tregjet dhe evenimentet e ofertava përfshirë edhe shërbimin fantastik direkt të Betrally Në-Lojë nëpërmjet telefonit tuaj celular. Për të përdorur këtë shërbim ju duhet thjesht të caktoni telefonin tuaj iPhone ose shfletuesin e celularit tuaj tek: mobile.Betrally.com. Theksimet përfshijnë çdo javë 5 ndeshje nga Seria A dhe Ekspertët e Tenisit (Masters Tennis). Zbuloni informacionin më të fundit rreth basteve sportive në kohë reale nëpërmjet portalit të tyre të dedikuar të Lajmeve të Basteve.
Përveçse gamës së gjerë të basteve sportive ata ofrojnë gjithashtu edhe një sërë ofertash fantastike. Këto përfshijnë Bonusin e tyre fantastik Futboll Euro nëpërmjet të cilit ju mund të fitoni deri në 100% të shumës së fituar nëse vendosni akumulatorë në kampionatin Premier League, Seria A, Primera Liga, Bundesliga 1 ose atë League. Mundësitë për të fituar një dorë më të mirë të garantuar janë në dispozicionin tuaj çdo ditë në çdo garë me kuaj apo me qen. Kur vendosni bastin tuaj me ata, merrni shumën e zgjedhjes tuaj dhe nëse kjo shumë është më e madhe atëherë ata do t'ju paguajnë për të fituar duar më të mëdha.
Si thoni për të luajtur në kazinon tonë ku ne ofrojmë mbi 150 lojra fantastike përfshirë Blackjack e shumë më tepër. Luani Roulette ose Baccarat me Ndarësit e Letrave Live. Luani kundra mijëra lojtarëve të tjerë ose merrni pjesë në disa prej turneve më të mëdha direkte.
Ne jemi të liçensuar nga Zapzap Marketing Limited dhe Comfortlink N.V.. së Bashkuar për baste sportive dhe të ndryshme. Veprimtaritë tona të lojrave të kazinos janë të liçensuara dhe mosmarrëveshjet e mundshme do të rregullohen nga shteti i Curacao.

Regjistrohuni sot: mos humbni kohë, hapni menjëherë llogarinë tuaj në Betrally. Regjistrohuni tani!

Betrally

E-Posta:
support@betrally.com
Telefoni:
Telefon pa pagesë: -
Telefon pa pagesë: -
Ose telefononi në numrin: -
Bisedë direkte:
Yes
Adresa:
ZapZap Marketing Ltd., Diagorou 4, Kermia House, Nicosia, Cyprus.
Faksi:
Telefon pa pagesë: -
Ose dërgoni faks në numrin: -
betrally: bonuset më të mira online!

betrally: bonuset më të mira të vendosjes së basteve online.
Mospranim: Ky portal është krijuar për t'u ofruar përdoruesëve të internetit informacionin e nevojshëm rreth vendosjes së basteve online. Ne nuk ofrojmë asnjë lloj garancie përsa i përket saktësisë së informacionit pjesë përbërëse e këtij portali i cili mund të përmbajë informacione të pasakta, të mangëta ose të papërditësuara. Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi në asnjë mënyrë për lajmet e publikuara në këtë portal apo për çdo dëm të shkaktuar si pasojë e përmbajtjes së publikuar (si p.sh. lajme, informacione, produkte dhe shërbime).
info@bet-online.es
Responsible Gaming
Copyright © 2010- ..::*www.betrally1213.com*::.. All rights reserved (Të gjitha të drejtat janë të rezervuara)