betrally Moldova  

www.betrally1213.com
Informaţii despre betrally, cele mai bune case de pariuri online şi bonusuri, în toate limbile folosite pe Internet.

Prima pagină - Contactaţi-ne - Parteneri

Betrally Pariuri betrally, Betrally Cazino, Betrally Jocuri

Cine este Betrally?
Betrally este una dintre principalele companii de pariuri online din lume, cu peste 4 milioane de clienţi din 200 de ţări diferite.
Betrally un nume în care puteţi avea încredere
Pentru pariuri sportive, ei sunt autorizaţi şi monitorizaţi de Zapzap Marketing Limited. Cazinoul şi jocurile sunt autorizate şi monitorizate de autorităţile din Curacao.
Sistemul Betrally de cont unic
Pe lângă pariuri sportive, ei au, de asemenea, şi jocuri de cazinou de primă mână şi Jocuri pe Internet. La Betrally, ei utilizează un sistem simplu de cont unic, ceea ce înseamnă că aveţi acelaşi nume de utilizator, parolă şi metodă de plată pentru a juca toate cele de mai sus, fără complicaţii suplimentare.
Betrally este una dintre principalele companii de pariuri şi jocuri online din lume, oferind Pariuri Sportive, Cazino şi Jocuri.
Ei oferă clienţilor o gamă largă de opţiuni de pariere, cu o acoperire a tuturor sporturilor, inclusiv fotbal, curse de cai, tenis, crichet şi baschet. Alegeţi dintre peste 40 de tipuri de Pariuri Live pentru toate meciurile de fotbal din Premier League, Liga 1 şi Seria A, fiind valabilă şi oferta lor de 100% pentru Pariurile Cumulative pe fotbal european. De asemenea, puteţi accesa aceeaşi varietate de tipuri de pariuri şi evenimente, inclusiv serviciul lor fantastic de Pariuri Live, şi prin Mobil la Betrally. Pentru a utiliza acest serviciu, accesați prin browser-ul iPhone-ului sau mobilului dumneavoastră adresa mobile.Betrally.com. Pentru a creşte emoţiile pariului live, ei oferă serviciul Transmisiune Live, cu peste 8.000 de evenimente în direct pe PC-ul dumneavoastră în fiecare an. Atracţiile includ 5 meciuri din Seria A în fiecare săptămână împreună cu turneele de tenis Master Series. Descoperiţi cele mai noi informaţii despre pariurile sportive pe site-ul lor special, Betting News.
Pe lângă pariurile sportive fără egal, au o gamă largă de oferte. Acestea includ fantasticul lor Bonus Fotbal European, unde puteţi câştiga până la 100% veniturile dumneavoastră dacă plasaţi pariuri cumulative pe Premier League, Seria A, Primera Liga, Bundesliga 1 sau Liga Campionilor. Opţiunea Cele mai bune cote garantate este disponibilă la fiecare cursă de cai şi de câini-în fiecare zi. Când plasaţi pariul cu ei, luaţi preţul de pe selecţia dumneavoastră-şi în cazul în care preţul de pornire este mai mare, vă vor plăti la cote mai mari.
Ce spuneţi despre cazinoul lor online interesant, unde au peste 150 de jocuri captivante din care puteţi alege, inclusiv Blackjack şi multe altele. Jucaţi Roulette sau Baccarat cu Dealerii lor Live. Jucaţi cu 1.000 de jucători la mesele de jocuri simple sau în cele mai mari turnee online.
Pentru pariuri sportive, ei sunt autorizaţi şi monitorizaţi de Zapzap Marketing Limited şi Comfortlink N.V.. Cazinoul, jocurile, operaţiunile lor de poker şi bingo sunt autorizate şi monitorizate de autorităţile din Curacao.

Înscrieţi-vă astăzi: deschideţi-vă imediat contul dumneavoastră Betrally. Înregistraţi-vă acum!

Betrally

E-Mail:
support@betrally.com
Telefon:
Linie Telefonică Gratuită: -
Linie Telefonică Gratuită: -
Alternativ, contactaţi-i la: -
Live Chat:
Da
Adresă:
ZapZap Marketing Ltd., Diagorou 4, Kermia House, Nicosia, Cyprus.
Fax:
Linie Telefonică Gratuită: -
Alternativ, trimiteţi-le fax la: -
betrally: cele mai bune bonusuri online!

betrally: cele mai bune bonusuri online de la bookmaker.
Declinare a responsabilităţii: Acest site a fost creat cu scopul de a furniza informaţii utilizatorilor de Internet despre cele mai bune case de pariuri online. Nu se acordă nicio garanţie pentru acurateţea informaţiilor incluse în acest site, care, prin urmare, pot conţine inexactităţi sau omisiuni, sau pot fi depăşite. Ei nu sunt responsabili în vreun fel de ştirile raportate pe acest site, sau pentru orice pagubă sau prejudiciu, în ceea ce priveşte conţinutul publicat (ştiri, informaţii, produse şi servicii).
info@bet-online.es
Responsible Gaming
Copyright © 2010- ..::*www.betrally1213.com*::.. All rights reserved (Toate drepturile rezervate)