betrally Bosna i Hercegovina  

www.betrally1213.com
Informacije o betrally igre, najboljim on-line kladioničarima i bonusima, na svakom jeziku koji se koristi na internetu.

Početna - Kontaktirajte nas - Partner

Betrally Betrally Klađenje, Betrally Casinu, Betrally Igre

Promocije – Početni bonus
Uživajte u bonusu od 150% do €300

Novi ste u igrama na Betrally?
Dobrodošli u Igre na Betrally gdje zabava nikada ne prestaje! Da bismo Vam omogućili sjajan početak s našom ponudom uzbudljivih igara, nudimo Vam impresivan početni bonus od 150%. Jednostavno položite/izvršite transfer od 20€ ili više na Vaš račun za igre i dobit ćete bonus od 150% u vrijednosti do €300.
Već imate račun Betrally?
Ako već imate postojeći Betrally račun, ali još niste isprobali igre na Betrally, još uvijek možete iskoristiti sve pogodnosti naše ponude za početni bonus od 150%. Jednostavno uplatite/izvršite transfer od 20€ ili više na Vaš račun igara i primite bonus od 150% u vrijednosti do €300.

Pridružite se već danas: odmah otvorite svoj Betrally račun. Prijavite se sada!

Betrally

Internet Stranica: https://www.Betrally.com
Kategorija: Sportsko klađenje, Casinu i Igre
Valute: Euro Dolar Kanadski Dolar Funta Kineski
Transakcije: Bankovne, Čekovi, Mastercard, Visa, Eurocard, Visa Elettronica, Delta, maestro, Skrill (Moneybookers), Neteller.
Uplata: 20€
Podizanje Dobitka: 10€
Minimalni Ulog: 1.00€
Chat Uživo: Da
betrally igre: najbolji bonusi na internetu!

betrally igre: najbolji bonusi za klađenje na internetu.
Odricanje od odgovornosti: Ova internet stranica je kreirana da korisnicima interneta ponudi informacije o najboljim on-line kladionicama. Ne dajemo garanciju za tačnost informacija koje se nalaze na ovoj stranici, tako da bi one mogle sadržavati nepreciznosti ili propuste ili bi mogle biti zastarjele. Ni na koji način nismo odgovorni za vijesti objavljene na ovoj stranici niti za bilo koju štetu ili ozljedu koja se odnosi na objavljeni sadržaj (vijesti, informacije, proizvode i usluge).
info@bet-online.es
Responsible Gaming
Copyright © 2010- ..::*www.betrally1213.com*::.. All rights reserved (Sva prava pridržana)